9 Юни 2023
Вход
Регистрация
Хороскопи
Дневен
Седмичен
Месечен
Рождени данни
Статии
Партньори
за сайта
речник
Методология
Контакт
Запознанства

Отговорности и права на ползване

Информацията, хороскопите и предсказанията, които ще намерите на този сайт са изцяло базирани на установените закони на планетарната астрология и на личните данни (рождена дата и месторождение) предоставени от потребителя.

Astroto.com гарантира неразпространението на личната информация въведена на сайта от потребителите му.

Astroto.com не носи отговорност за каквито и да е действия или решения взети от потребителя, вследствие на прочетената информация в сайта.

Astroto.com при никакви обстоятелства не носи отговорност за никакви директни, индиректни или случайни вреди, получени вследствие на действия или решения на потребителя след използването на сайта.

Astroto.com не носи отговорност за истинността и произхода на статиите предоставени от партньорите астролози на сайта.

Услугите предлагани на сайта са предназначени за лична употреба. Забранено е предлагането на комерсиални услуги свързани с данни от този сайт, да се препродават или предоставят услугите предлагани на сайта. Всяко изключение на това, трябва да е разрешено в писмена форма от представител на Astroto.com.

Съдържанието на този сайт е защитено от закона за авторското право. Забранено е копирането, променянето, репродуцирането, препубликуването или разпространяването по какъвто и да е начин на съдържание от сайта.