9 Юни 2023
Вход
Регистрация
Хороскопи
Дневен
Седмичен
Месечен
Рождени данни
Статии
Партньори
за сайта
речник
Методология
Контакт
Запознанства

Прогресии и Десцендент

Изпратил: Румяна Кожухарова

СЪВПАД НА ПРОГРЕСИВНИ ПЛАНЕТИ с ДСЦ и на прогресивен Десцендент с натални планети.
1. Изменения в брака, партньорствата, личните връзки и отношенията с другите хора. От голямо влияние на социума върху делата и активноста на родения. Събития вселедствие на дейноста на другите хора. Сключване на брак, съюзи и раздели.
2. Слънце и ДСЦ – брак при жените, силни партньорства, създават се важни отношения. Интензивни връзки на лицето – важни за живота и кариерата. Престижни партньорства и успешен брак. При жените, ако възрастта е подходяща може да има предложение за брак. За омъжена жена постижения наасъпруг в обществото. Признание от влиятелни хора или влиятелни хора стават партньори.
3. Луна и ДСЦ – брак при мъжете. За жените може да е емоционална зависимост или емоционална подкрепа. Може да е и емоционално натоварване. Отношенията са нетрайни, подлежат на промяна, нестабилност и несигурност. Свободно изразяване на чувства. С лекота се установяват любовни връзки. Брачен партньор, сродна душа. В живота на мъжа може да влезе някакв ажена. Променя съществено живота.
4. Меркурий – тови отношения, нова работа, интереси, свободно общуване, интензивни контакти, втори брак, брак с по–млад човек, общуване, интелектуалност, симпатия. Човек може да стане популярен, ако се занимава с търговия, журналистика, издателска дейност или преподоване. Оживени контакти в обществото. При напрегнати аспекти на Меркурий е нужно внимание, за да се избегнат сплатни, измама и мошенничество.
5. Венера – 100% съюзи и бракове, лекота и хармония. Ако човек е семеен хармонизира отношенията, любов, симпатия, разбирателство в брака, деца при хора, които дълго не са имали деца. Условия за партньорство, любов, взаимност, харесване. Задължителна любовна връзка. Отношения с красиви, артистични хора, художници. Мъжете се влюбват винаги при тези прогресии. В съвпад с Главата на дракона перспективно предложение за брак. Съвпад с Опашката на дракона – изкупване на карма, жертваш се за този човек. Във всички случаи оживена социална дейност, посещение на театри, гости, купони. За неженен мъж женитба, влюбване. За женен мъж раждане на дъщеря. Ако има пораснала дъщеря брак за нея. При напрегнати аспекти на Венера – проблеми в любовта и в брака.
6. Марс – криза в брака, неуспешен развод, конфликти, смърт на партньора. Понякога в женски хороскоп омъжване, но брака едва ли ще бъде щастлив. В мъжки хороскоп може да има женитба, но не е задължително. При напрегнати аспекти на Марс – съдебни дела, спорове, а в екстремни обстоятелства грабеж, насилие.
7. Юпитер – успешни партньорства, слава за съпруга или съпругата. Разширение, проспериране, добри връзки, контакти, партньорства, женитба и брак с възможности. Юпитер понякога дава и развод. Все пак има възможнсот за щастлив брак. Ако човек е женен успех чрез брака или брачен партньор. Възможности за успех в бизнеса и в обществото. Добро време за обществен живот, проекти, обществено благополучие.
8. Сатурн – ограничава партньорствата, предпазливост, проваля отношения, отношения по задължение отношенията с хората не доставят удоволствие. Болест на съпруга. Липса на преспектива и възможности в бизнеса. Понякога е свързано с втори брак, брак в късна възраст, голяма разлика във възраста, стабилизация. Самота, изолация, липса на връзки. Брак след продължителни отношения. Узаконява нещата или раздяла и приключване на отношения. Предложение за брак от по – възрастен партньор. За женен човек смърт или болест на партньора. При напрегнати аспекти на Сатурн – конфликти с обществото, съдебни проблеми, спорове. Възможен е развод или партньора не дава развод. Несправедливи обвинения.
9. Уран – прогресия на ДСЦ в съвад с Уран – развод, раздяла. Проблеми със здравето, в ранни години планетите от ДСЦ раняват АСЦ и здравето. Квадратурите на АСЦ и ДСЦ с Уран и Нептун. Уран дава промяна в брака и отношенията. Ако Уран е зле аспектиран -–развод, раздяла, внезапни промени в партньорствата. Може да се възприеме и като аспект на освобождение. Когато човек е несемеен – бърз, импулсивен брак. Уран е планета, която по необясними причини разпада връзките. Човек е склонен да търси свобода от всякакви връзки, но това може да направи и партньора. Може да бъдат прекъснати по рано сключени договори и споразумения. При напрегнати аспекти на Уран човек не слуша съвети, не признава мнения и се държи ексцентрично. Може да предизвика обществени скандали.
10. Нептун – хаос в личния живот, разочарование, сблъсък с илюзиите, провал в личния живот, нелепа ситуация в брака, изневяра, пиене, алкохол, психическо заболяване на партньора. Изправяш се пред промени, които не си очаквал да се случат. Охлаждане, разочарование. В ранни години проблеми с лимфни жлези, мозък, хипофиза. Голяма измама, предателство. Изгубване и изчезване на хора, заминаване и напускане, отвличане на хора, попадане в затвор. При несемейни хора обещание за брак, нестабилност, лъжливост. Неблагоприятен аспект за бракаБрака може да бъде разтрогнат заради измама или по желание на партньора. В по – добрия вариант търсене на идеална духовна връзка.
11. Плутон – мъчителни отношения, силна сексуална връзка, хипноза, крайни чувства – любов, омраза. Заплахи за самоубийство, манипулиране, изнудване, натиск. Тотална промяна в живота след брака, съществуване в други условия. Опасност за живота на партньора. Човек може да вземе активно участие в живота на обществото, различни движения, митинги, членуване в партия. Брак по принуда или развод по принуда. Бивши приятели стават врагове и завистници. Като цяло необратима промяна в отношения към обновяване или разрушаване.